Basta
Basta erbjuder rehabilitering genom socialt företagande. Vi är föregångare när det gäller att hitta innovativa vägar till arbetsmarknaden för dem som står långt ifrån den. Vi har utvecklat en av Sveriges mest unika missbruksrehabiliteringar och har idag ramavtal med över nittio kommuner samt med kriminalvården.

Dags för turridning !

Turridning med Basta Basjkir
Passa på  att komma ut i naturen. Stall Basta Basjkir erbjuder turridningar hela året om! Du kan välja allt från korta ridturer till långturer på cirka tre timmar i vår vackra miljö. Du kan vara nybörjare eller erfaren ryttare. Eller varför inte prova ett av våra uppskattade ridläger? Vi erbjuder också ponnyridning vid olika event, till exempel födelsedagar, möhippor eller kick-off. Kan inte ni komma till oss så kommer vi till er. Läs mer här.

Vi är certifierade !

certasf-logo-webbBasta har erhållit certifiering av Certasf, den svenska branschorganisationen för certifierade sociala företag. Vill du veta mer om vad det innebär och vilka kriterier som är uppsatta – läs mer på Certasf hemsida eller läs mer i deras broschyr.

Ha din konferens hos oss!


Ska ni ha en mindre konferens eller vill ni helt enkelt ha ett gruppmöte utanför kontoret- boka lokal hos oss. På Basta kan ni ha ert möte i en rogivande miljö. Lokalen har plats för 24 personer eller vid biosittning ca 50 st. Det finns även två mindre grupprum att utnyttja.Er konferens kan även bokas med info om Basta samt rundvandring. För mer info om priser samt bokning kontakta oss på 08-552 414 00.

Nyfiken på Bastas verksamhet?

Varje månad arrangeras ett seminarium om Basta.
Bland annat informerar vi om våra idéer och visioner, hur företaget startades och hur det drivs idag. Vi erbjuder även skräddarsydda seminarier efter dina önskemål. Läs mer och anmäl här

Basta startar ny anläggning!

Basta startar ny anläggning i Skara
I en fantastisk miljö utanför Skara har vi nu startat en fjärde anläggning med Bastas grundrehabilitering som bas. Mer information kommer snart finnas på hemsidan under Våra anläggningar. Du når anläggningen i Skara via telefon 033-26 12 00 (knappval 1).

Vill du köpa våra tjänster?

Basta tjänster

Basta erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter med allt från klottersanering, parkskötsel, bygg, turridning, städtjänster och hundpensionat.
Klicka här för att få mer information kring de tjänster som Basta erbjuder.

.

Aktuellt

20 år av socialt företagande

Basta startade sitt 20-årsfirande 2014 med en konferens i Malmö den 15 maj. Konferensen hölls i Kockums gamla industrilokaler. I programmet fanns bland annat kommunalråd Carina Nilsson, Björn

Stora sociala företagsdagen

Basta deltog på den stora sociala företagsdagen i svenska mässans lokaler i Göteborg den 14 maj 2014. Inte nog med att Basta hade chans att visa upp sin

Ministerbesök på Basta

Under måndagen 12 maj 2014 fick Basta besök av handelsminister och nordisk samarbetsminister, Ewa Björling. Syftet med dagen var att besöka lokala företagare och kommunpolitiker i Nykvarns kommun